1- گلپايگاني، صافي: اگر بخواهند در چند ديگ شيره بپزند، بايد كفگيري را كه در ديگ جوش آمده زده اند در ديگي كه جوش نيامده نزنند و اگر همه جوش آمده باشد، بايد كفگير ديگي را كه ثلثان نشده، در ديگي كه ثلثان شده نزنند و اين حكم بنا برقول به نجاست عصير است به جوش آمدن، ولي [در مسأله 113] گذشت كه نجس نمي شود.
شبیری زنجانی : اگر بخواهند در چند ديگ شيره بپزند، بايد كفگيري را كه در ديگ جوش آمده و ثلثان نشده زده اند در ديگي كه جوش نيامده يا اگر جوش آمده ثلثان شده نزنند.
2- گلپايگاني، خوئي، تبريزي، سيستاني، صافي: اگر جوش بيايد خوردن آن حرام است .
مکارم شیرازی : اگر با آتش بجوشد، حرام نمي شود.
سبحاني: اگر جوش بيايد، نه حرام است و نه نجس.
شبیری زنجانی ، نوري: اگر جوش بيايد نجس نمي شود (شبیری زنجانی : و حرام هم نيست).
بهجت: اگر جوش بيايد نجس نمي شود و نيز اگر شك در جوشيدن آب انگور داشته باشيم، پاك و خوردن آن حلال است اما اگر يقين به جوشيدن آب انگور پيداشد، بايد يقين به كم شدن دو سوم آن يا سركه شدن آن پيدا كنم تا پاك و حلال شود.