سؤال:كسي كه عمره انجام داده، آيا جايز است براي او قبل از يك ماه، همه روزه از حدود ميقاتگاه خارج شود، و بدون احرام وارد مكّه گردد يا نه؟
پاسخ: مانعي ندارد، بلي بعد از عمره تمتّع، خروج از مكّه بدون احرام براي حج تمتّع جايز نيست، لكن اگر نسياناً يا عصياناً خارج شد، قبل از يك ماه بدون احرام داخل مكّه شود، و عمل حج را انجام دهد.
سؤال: آيا نذر احرام قبل از ميقات براي نايب هم جايز است؟
پاسخ: اشكال ندارد.
سؤال: كسي كه در فاصله كمتر از يك ماه، كه عمره مفرده انجام داده و به مدينه برگشته و بار ديگر قصد رفتن به مكه دارد، آيا ميتواند بدون احرام از ميقات بگذرد و عمره مفردهاي نيز بجا نياورد؟
پاسخ: اگر در همان ماهي كه محرم شده و اعمال عمره مفرده انجام داده از ميقات عبور ميكند احرام براي عمره مفرده ديگر لازم نيست.
سؤال: اگر بعداز خروج ازميقات در بينراه متوجه شود كه تلبيه را نگفته، يا نيّت نكرده، و يا به جهت ديگر احرامش درست نيست، و چنانچه بخواهد از همانجا به ميقات برگردد ميّسر نيست ولي اگر بيايد مكّه امكان دارد برگردد، آيا ميتواند بيايد مكّه و به ميقات برگردد، يا بايد از همان جا محرم شود؟
پاسخ: اگر ميتواند و لو از مكّه به ميقات بر گردد، براي عمل واجب نميتواند از غير ميقات محرم شود، ولي براي دخول مكّه از ادني الحل به نيّت عمره مفرده محرم شود، و بعد از اعمال آن، به يكي از مواقيت معروف برود، و براي عمره تمتّع احرام ببندد.