جواب:بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
وَٱلسَّلَامُ عَلی عِبادِالله
با تشکر از اعتمادتان به سایت انهار
بزرگوار
تمام آنچه نوشتهاید از سر وسواس هست شرع مقدس اسلام به شما اجازه تحقیق و تجسس ندادهاند و شما هم شرعاً مجاز نیستید این افکار را در وجود خود پرورش دهید و به آنها بپردازید دین اسلام دین روشن و آشکار هست دین ابهام و سردرگمی نیست.
شرعاً همه جا برای شما پاکه و خیالاتی که نسبت به مادر شوهر دارید را از سر خود بیرون کنید.
بزرگوار با پرورش دادن این افکار در مغز و روح و روان خود چند گناه که ذیلاً به شما عرض میکنم مرتکب میشوید.
{۱} به مسلمان و مؤمنی بدبین شدهاید که آن هم مادر شوهرتان هست.
{۲} چیزی که خدا و پیغمبر (صلی الله علیه و آله و سلم) نجس نمیداند شما نجس میدانید یعنی در حقیقت شما از خدا و پیغمبر هم خود را بالاتر میدانید و پناه بر خدا از این تفکر.
{۳} همونطوری که نوشتید روی خوش به مهمان -یعنی مادر شوهرتان- نشان نمیدهید و چقدر زشت است که مهمان به منزل بیاید و شما با او این گونه زشت برخورد کنید.
{۴} در حالی که در حدیث آمده است اکرم الضیف ولو کان کافرا یعنی مهمان را احترام کن حتی اگر کافر باشد.
بزرگوار برای آگاهی و اطلاع از احادیث مهمان نوازی
لینک را باز کنید و مطالعه بفرمائید.
بنابراین چون ایام؛ ایام مبارکی هست و به حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) تصمیم بگیرید اخلاق خودتان را حسنه کنید و به احترام خدای متعال و به احترام دین مبینش و به احترام اولیاء گرامش (علیهم السلام) رفتارهای محبت آمیز داشته باشید و با افکار وسواسی خداحافظی کنید. والله عالم.
زمان دریافت سؤال دوشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۰۰:۱۸ بامداد
زمان پـــاسخ سؤال سهشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۰۰
اَللّهُمَّعَجِّللِوَلیِّکَالفَرَجَوَالْعافِیَة وَالنَّصْرَ
اَللّهُمَ صَلَّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
وَ اَهلِک وَ الْعَنْ أعْدائَهُم أجْمَعِین.