حکم گناه و غسلم مرجع تقلید آیةالله العظمی مکارم شیرازی (مدّظلّه) - ارتباط با نامحرم

استفتائات رساله نوین احکام برگزیده

العروه الوثقی وسیلة النجاة منهاج الصالحین تحریر الوسیلة آراء المراجع

احکام > ارتباط با نامحرم:

حکم گناه و غسلم مرجع تقلید آیةالله العظمی مکارم شیرازی (مدّظلّه)

سوال سلام وعرض تبریک بمناسبت میلاد حضرت رسول اکرم
بنده تحت شرایطی با اینکه متاهل هستم و اعتقاد به دین و مذهب دارم ولی فرزندی ندارم بخاطره سردمزاجی همسرم و تمایل نداشتن به رابطه جنسی بامن.
ماهی یکبار رابطه داریم و این فشار منو عذاب میدهد متاسفانه این عادت رو از دوران عقد متوجه شدم و تا بحال که پنج سال میگذرد تحمل کردم و چون خیلی دوستش دارم حاضر به جدایی نیستم.
خودم از خیانت بیزارم ولی نمیدانم چرا اینبار که همسرم کرونا گرفت و رختخوابمون رو جدا کردیم انگار برایش عادی شده و این عادت را بیشتر کرد و من در این شرایط باشخصی رابطه برقرار کردم که این خلأ رو جبران کنم حالا که میخواهم غسل جنابت کنم و چون نماز میخوانم خیلی پشیمان شدم و ناراحتم اصلا غسل من صحیح هست و میتونم به نمازم ادامه دهم؟
مگه نمیگویند کسیکه نماز میخواند خیلی کارارو انجام نمیده؟ از یک طرف ناراحتم از طرفی حس انتقام دارم.
شاید سؤال منو جواب ندید اما اگر خوندید ممنون میشم کمکم کنید واقعا شرایطم بده و نمیخوام نمازام قضا شود.
مرجع تقلید: حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی(مدظله)
 

جواب:بسم الله الرحمن الرحیم
والسلام علی عبادالله الصالحین و رحمةالله و برکاته
با تشکر از اعتمادتان به «سایت انهار»
عرض متقابل تبریک به مناسبت میلاد آقا رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) و آقا امام صادق (علیه السلام).


دخترم البته نامه ی بسیار تلخ شما را مطالعه کردم { در حالی که نوشته اید: «شاید سؤال منو جواب ندید اما اگر خوندید ممنون میشم کمکم کنید...» }.
بزرگوار حتماً به عنوان یک وظیفه اخلاقی خود را موظف می دانم در خدمت باشم و پاسخگوی سؤال شما هستم.


البته نکات زیادی در نامه شما هست اما فقط به چند نکته اجمالاً پاسخ داده می شود و البته امیدوارم همین پاسخ کوتاه برایتان مفید باشد.

(۱) فرموده اید با اینکه متاهل هستم...
بزرگوار با این که خودتان میدانید متاهل هستید اما آیا نمی دانید ولو در تنگنا و فشار نداشتن رابطه هستید، اما صبر کردن در زمان ارتکاب معصیت خواست خداوند متعال است.
البته شما را درک می‌کنم که نوشته همسرتان سرد مزاج است و به شما تمایلی ندارد اما در چنین مواقعی که امید به همسر نیست در حدیث آمده است دو رکعت نماز بخوانید و پس از حمد خدا و فرستادن صلوات به پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) از خدا درخواست کنید که او از فضلش مرحمت می‌کند و کفایت و مستقیم می سازد و راه و چاره هر کار دست خدا هست.
در روایتی که در وسائل الشیعه، ج۲۰، ص۱۰۶ آمده آقا رسول اکرم چنین فرموده: ... فَلْیُصَلِّ رَکْعَتَیْنِ وَ یَحْمَدُ اللَّهَ کَثِیراً وَ لْیُصَلِّ عَلَى النَّبِیِّ (صلی الله علیه و آله و سلم) ثُمَّ یَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ فَضْلِهِ فَإِنَّهُ یُنْتِجُ لَهُ مِنْ رَأْفَتِهِ مَا یُغْنِیه‏»؛ وسائل‌الشیعة، ج‏20، ص106.

(۲) فرموده اید اعتقاد به دین و مذهب دارم...
دخترم اعتقاد به دین و مذهب نباید در قالب ادعا باشد بلکه باید عملاً اثبات شود.
بنابراین شما باید با صبر و متانت و توکل به خداوند موضوع اعتقاد و مذهب خود را عملاً ثابت می کردید.

(۳) فرموده اید { سردمزاجی همسر و تمایل نداشتن به رابطه جنسی را} ۵ سال می‌گذرد تحمل کردم و چون خیلی دوستش دارم حاضر به جدایی نیستم...
بزرگوار همانگونه که در پاسخ اول خدمت شما عرض کردم پس از ناامیدی از همسرتان باید به خداوند توکل می کردید زیرا خداوند متعال چاره ساز مطلق است و حضرت باری تعالی را به گونه‌ای مسئله را تقدیر می کند که هم شما به نتیجه برسید و هم معصیت مرتکب نشوید، اما شما به جای انتخاب درست و شرعی و دینی انتخاب نادرست و شیطانی کردید و خودتان به ناموس خودتان خیانت کردید که البته شما فقط ناموس خودتان نیستید بلکه ناموس اسلام هستید

(۴) فرموده اید از یک طرف ناراحتم از طرفی حس انتقام دارم...
دخترم در نکته سوم شما فرموده اید: خیلی همسرتان را دوست دارید!
بنده می خواهم خدمت شما عرض کنم چطور شما از کسی که می فرمایید خیلی دوستش دارید حسّ انتقام دارید!!!
بزرگوار شما خودتان می فرمایید ایشان سرد مزاج هستند و اخیراً هم کرونا گرفته است و کرونا بسیاری از توان و انرژی انسان را نابود می‌کند و تا انسان به حالت اولیه برگردد زمان زیادی می‌برد.
اما بزرگوار چاره سرد مزاجی این است که طبع او گرم شود و چاره مهمتر این است که شما هنر دلربایی داشته باشید تا او را به سمت خود جذب کنید زیرا این هنر را خدا به زن داده است مگر اینکه خود زن از هنرش استفاده نکند و از همسرش دلربایی نکند.

پاسخ به سؤال شرعی شما در باره غسل:
مطابق با فتوای مرجع تقلیدتان حضرت آیةالله العظمی مکارم شیرازی (مدظله) عرق جُنُب از حرام نجس نيست و چنين كسى مى ‏تواند با آب گرم غسل كند، ولى بهتر است با آب ملايم غسل كند كه عرق ننمايد.
بنابراین غسل صحیح است و امیدوارم از این به بعد خداوند متعال و فرشتگان الهی شاهد گناه زنای شما نشوند و إن شاء الله از گناهان خود توبه و استغفار کنید و خداوند مهربان توبه پذیر و بخشنده است. یاحقّ.


کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به پورتال انهار میباشد.
پورتال انهار

این وب سای بخشی از پورتال اینترنتی انهار میباشد. جهت استفاده از سایر امکانات این پورتال میتوانید از لینک های زیر استفاده نمائید:
انهار بانک احادیث انهار توضیح المسائل مراجع استفتائات مراجع رساله آموزشی مراجع درباره انهار زندگینامه تالیفات عربی تالیفات فارسی گالری تصاویر تماس با ما نماز بعثت محرم اعتکاف مولود کعبه ماه مبارک رمضان امام سجاد علیه السلام امام حسن علیه السلام حضرت علی اکبر علیه السلام میلاد امام حسین علیه السلام میلاد حضرت مهدی علیه السلام حضرت ابالفضل العباس علیه السلام ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها پاسخ به احکام شرعی مشاوره از طریق اینترنت استخاره از طریق اینترنت تماس با ما قرآن (متن، ترجمه،فضیلت، تلاوت) مفاتیح الجنان کتابخانه الکترونیکی گنجینه صوتی پیوندها طراحی سایت هاستینگ ایران، ویندوز و لینوکس