يك نويسنده سوري با انتشار مقاله اي از پيشنهاد 20 ميليارد دلاري حكام عرب به سوريه در قبال قطع رابطه با ايران پرده برداشت و تاكيد كرد كه بشار اسد اين پيشنهاد را رد كرده است.
«ابراهيم الامين» در مقاله اي كه شنبه شب در پايگاه اينترنتي «شام لايف» سوريه منتشر شد، با اشاره به اين كه شماري از شاهان و سران كشورهاي عربي كه هم پيمان غرب هستند حاضرند بيش از 20 ميليارد دلار براي توسعه همه جانبه در اختيار دمشق قرار دهند افزود: «بشار اسد» رئيس جمهور سوريه ضمن رد پيشنهاد مزبور گفته است كه ايران و نيروهاي مقاومت، هم پيمان ثابتش هستند و وي خواسته مردم براي تغيير را بدون افتادن در دام آمريكا كه هدفش سلطه بر حكومت ها است، محقق مي كند.
به گزارش ايرنا، وي خاطرنشان كرد: غرب، رژيم صهيونيستي و برخي كشورهاي عربي در يك دهه اخير تلاش بسياري براي فروپاشي نظام سوريه انجام دادند و از جنبش اعتراضي در اين كشور حمايت كردند، آنها كوشيدند تا اين نظام را بر سر دو راهي سرنگوني يا قدم گذاشتن در مسير خواسته هاي آمريكا قرار دهند.
اين نويسنده سوري تصريح كرد: هدف آمريكا، واداركردن سوريه به حركت در مسير مورد نظر كاخ سفيد در ارتباط با توقف دشمني و ضديت با رژيم صهيونيستي و مخالفت با ايران است و اين پيام در دو ماه گذشته به طور مستقيم و غيرمستقيم بارها به سوريه اعلام شده است.
در ادامه اين مقاله آمده است: غرب مي كوشد به سوريه اطمينان دهد كه رژيم صهيونيستي را وادار به خروج از بلندي هاي جولان خواهد كرد به شرط آن كه اسد از ائتلافش با حزب الله و حماس و همچنين رابطه با ايران دست بردارد.
الامين با اشاره به موضع سوريه در قبال منازعه با اسرائيل، حركت ساكنان اردوگاه هاي فلسطيني در سوريه به سمت مرز در سالروز اشغال فلسطين در روز نكبت و مخالفت دمشق با مداخله بيگانگان از زمان جرج بوش پسر تاكنون افزود: مي توان ماهيت فشارهاي موجود بر سوريه را درك كرد.
اين نويسنده در پايان خاطرنشان كرد: هدف كلي غرب آن است كه اسد با منويات آمريكا در زمينه انحلال حزب حاكم، ممنوع الخروج كردن برخي شخصيت ها و مقام هاي سوري، عقب نشيني ارتش از خيابان ها و اجراي اصلاحات در زمينه احزاب و اطلاع رساني در جامعه همسو شود.