حکم ارتباط با نامحرم مرجع تقلید: آیةالله العظمی گلپایگانیی - ارتباط با نامحرم

استفتائات رساله نوین احکام برگزیده

العروه الوثقی وسیلة النجاة منهاج الصالحین تحریر الوسیلة آراء المراجع

احکام > ارتباط با نامحرم:

حکم ارتباط با نامحرم مرجع تقلید: آیةالله العظمی گلپایگانیی

سوال سلام عليكم ١٦ساله  هستم سه ماه پيش با پسري دوست شدم به صورت مجازي اما او را هنوز نديده ام الان پس از چند ماه پس از شناخت تصميم به ازدواج گرفته ايم آيا صحبت كردن با او حرام است در صورتي كه تصميم ما در ازدواج كردن قطعي است؟و آيا اينكه برأي شناخت به ديدن او بروم باز هم حرام است؟
بنده را راهنمايي كنيد بسيار سر در گم هستم آيا من گناه كردم ؟ در صورتي كه ما تصميم به ازدواج داريم و خانواده او در جريان هستند؟
مرجع تقلید: حضرت آیت الله العظمی گلپایگانی(قدّس سرّه)
 

جواب:

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم و رحمة الله
وقت شما به خیر و برکت و سعادت
دخترم. در پیام قبل ننوشته بودید که چند ساله هستید ولی در اینجا نوشته اید ۱۶ ساله هستید نصیحتم به شما این هست که عفت و پاکدامنی خود را حفظ کنید و از نامحرم پرهیز کنید و طوری رفتار کنید که شخصیت زن و دختر آنگونه که باید حفظ کنید و ملعبه دست دیگران نشوید.
دخترم. در ارتباط با دختر و پسر آن که ضرر می‌کند و آن که هستی و وزانت و حیثیت خود را از دست میدهد دختر است که به خاطر سادگیش مورد سوء استفاده می‌گیرد.
دخترم. اگر پاکدامنی پیشه نکنید و زندگانی و عمر ارزشمند خود را بر مبنای بی‌عفتی و ناپاکی بنیانگذاری کنید قطعا بدانید هیچگاه از خشم و غضب خدا در امان نخواهید بود.
و اگر عفت و پاکدامنی پیشه کنید حتما از مراحم و الطاف خاص خدایی و عنایات معصومین علیهم السلام برخوردار می شوید و خداوند خیر و برکت و خوشبختی نصیبتان می فرماید. یاحقّ.
دخترم. چند حدیث در باره عفت و پاکدامنی
(1) قال رسول الله (صلى الله عليه و آله و سلّم): إنَّ اللّه‏َ يُحِبُّ الحَيِىَّ الحَليمَ العَفيفَ المُتَعفِّفَ؛
خداوند انسان با حياىِ بردبارِ پاك دامنى را كه پاكدامنى مى ‏ورزد، دوست دارد.
(2) قال على (عليه السلام): صيانَةُ المَراَةِ اَنعَمُ لِحالِها وَ اَدوَمُ لِجَمالِها؛
محفوظ بودن زن، براى سلامتى ‏اش مفيدتر است و زيبايى او را با دوام‏تر مى ‏كند.
(3) قال على (عليه السلام): العِفَّةُ رَأسُ كُلِّ خَيرٍ.
عفّت، سرآمد هر خوبى است.
(4) قال على (عليه السلام): العَفافُ يَصونُ النَّفسَ و يُنَزِّهُها عَنِ الدَّنايا؛
عفّت، نفس را مصون مى دارد و آن را از پستيها دور نگه مى دارد.
(5) قال على (عليه السلام): أفضَلُ العِبادَةِ العَفافُ
برترين عبادت، پاكدامنى است.
(6) قال الباقر (عليه السلام): ... فَإِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ ... يُحِبُّ الْحَيَّ الْحَلِيمَ الْعَفِيفَ الْمُتَعَفِّفَ.
... خداوند عَزَّ وَ جَلَّ ... با حيا و بردبار و عفيفِ پارسا را دوست دارد.


کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به پورتال انهار میباشد.
پورتال انهار

این وب سای بخشی از پورتال اینترنتی انهار میباشد. جهت استفاده از سایر امکانات این پورتال میتوانید از لینک های زیر استفاده نمائید:
انهار بانک احادیث انهار توضیح المسائل مراجع استفتائات مراجع رساله آموزشی مراجع درباره انهار زندگینامه تالیفات عربی تالیفات فارسی گالری تصاویر تماس با ما نماز بعثت محرم اعتکاف مولود کعبه ماه مبارک رمضان امام سجاد علیه السلام امام حسن علیه السلام حضرت علی اکبر علیه السلام میلاد امام حسین علیه السلام میلاد حضرت مهدی علیه السلام حضرت ابالفضل العباس علیه السلام ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها پاسخ به احکام شرعی مشاوره از طریق اینترنت استخاره از طریق اینترنت تماس با ما قرآن (متن، ترجمه،فضیلت، تلاوت) مفاتیح الجنان کتابخانه الکترونیکی گنجینه صوتی پیوندها طراحی سایت هاستینگ ایران، ویندوز و لینوکس