جواب: سلام علیکم؛ یقیناً هر چیزی که موجب فساد در روابط نامحرمان با یکدیگر شود جایز نیست. لازم هست بدانید که بسیاری از ناامنی های اخلاقی و مشکلات رفتاری نامحرمان، ناشی از همین عضویت در گروههای مجازی و سوق داده شدنشان به بی بند و باری و فساد جنسی می باشد.
متاسفانه در فضاهای مجازی حدود الهی و خط قرمزهای دینی نادیده گرفته شده است و عملاً موجب از بین رفتن حیا در برخی از افراد شده است در حالی که «حـیـا» عامل بازدارندگی از گناه یعنی ارتباط نامحرمان از یکدیگر است زایل و نابود شده است. حیا چیزی است که داشتن آن موجب میشود افراد از یکدیگر طمع نامشروع نداشته باشند ولی در دنیا و فضاهای مجازی که برخی از نامحرمان متأهل با یکدیگر دارند زن از شوهر خود و شوهر از زن خود فاصله میگیرد و کانون خانواده را که باید گرم و پر حرارت باشد به سردی میکشانند! پيامبر گرامي اسلام (صليالله عليه و آله و سلّم) در باره حیا میفرمایند: اَلحياءُ جَوهرٌ يُزيلُهُ الطَّمَعُ؛ یعنی:حيا گوهري است که حرص و طمع آن را از انسان سلب ميکند. و حضرت (صليالله عليه و آله و سلّم) در بیانی دیگر میفرمایند: إنَّ لِكُلِّ دينٍ خُلقاً و خُلقُ الاِسلامِ اَلحَياءُ؛هر دين و آئيني خُلق و خويي دارد، خوي دين اسلام حُجب و حيا است.
پس نتیجه میگیریم که ورود در فضا و دنیای مجازی به مصلحت نامرمان با یکدیگر نیست و غالباً منجر به گناه و طغیان میشود؛ و به همین دلیل جایز نیست. یاحقّ.