وفات مفسّرقرآن حاج آقاحسین اثنی عشری(1384ق) - 5 شعبان

استفتائات رساله نوین احکام برگزیده

العروه الوثقی وسیلة النجاة منهاج الصالحین تحریر الوسیلة آراء المراجع

احکام > 5 شعبان:

وفات مفسّرقرآن حاج آقاحسین اثنی عشری(1384ق)

درگذشت مبلغ و مفسر قرآن "حاج آقا حسين اثني عشري" (1384 ق)درگذشت مبلغ و مفسر قرآن "حاج آقا حسين اثني عشري" (1384 ق)
حاج آقا حسين اثني عشري، مفسر عالي‏قدر قرآن در سال 1318 ق در شهر ري ولادت يافت و پس از فراگيري مقدمات و ادبيات در تهران، در سال 1349 ق به قم سفر كرد. پس از آموختن سطوح، در درس خارج آيت ‏اللَّه شيخ عبدالكريم حائري شركت جست و سپس از درس آيت‏ اللَّه سيدمحمد حجّت و آيت‏ اللَّه سيدمحمدتقي خوانساري استفاده نمود. در سال 1362 به شهر ري بازگشت و در آستانه ‏ي مقدس حضرت عبدالعظيم (علیه لسلام) به اقامه‏ ي جماعت و تبليغ و تفسير قرآن پرداخت. حاج آقا اثني عشري در امر به معروف، فوق العاده جدّي بود. سرانجام اين عالم عامل درسال 1384 در 66 سالگي بر روي منبر دچار سكته‏ ي قلبي گرديد و بدرود حيات گفت. مهم‏ترين تفسير وي، تفسير اثني عشري نام دارد و علاوه بر آن داراي تأليفات ديگري نيز مي‏باشد.
منبع
حاج آقا حسین اثنی عشری، مفسر عالی‏قدر قرآن در سال 1318 ق در شهر ری ولادت یافت و پس از فراگیری مقدمات و ادبیات در تهران، در سال 1349 ق به قم سفر كرد. پس از آموختن سطوح، در درس خارج آیت ‏اللَّه شیخ عبدالكریم حائری شركت جست و سپس از درس آیت ‏اللَّه سیدمحمد حجّت و آیت ‏اللَّه سیدمحمدتقی خوانساری استفاده نمود. در سال 1362 به شهر ری بازگشت و در آستانه ‏ی مقدس حضرت سید الكریم عبدالعظیم (علیه لسلام) به اقامه‏ ی جماعت و تبلیغ و تفسیر قرآن پرداخت.سرانجام این عالم عامل درسال 1384 قمری در 66 سالگی بر روی منبر دچار سكته‏ ی قلبی گردید و بدرود حیات گفت ودر حرم قبله تهران سیدالكریم عبدالعظیم حسنی (علیه لسلام) دفن گردید. مهم‏ترین تفسیر وی، تفسیر اثنی عشری نام دارد و علاوه بر آن دارای تألیفات دیگری نیز می‏باشد.
احتیاطهای آن مرحوم
مرحوم سید حسین اثنا عشری ، عالمی مبارز ، مجاهد و متقی بود. حضور نسبتا طولانی ایشان در شهرری ، خاطرات شیرینی را در اذهان اهالی ری بر جای گذاشته است.
مثلا نقل شده که ایشان هر گاه از کنار مقبره رضا شاه رد می شد ، رویش را برمی گرداند و بدین وسیله بیزاری خود از دستگاه ظلم پهلوی را اعلام می کرد. تلاشهای وی باعث شد بساط بهائیت در شهر ری برچیده شود. در شب 15 خرداد مامورین ساواک به منزل ایشان یورش بردند و ایشان را دستگیر کردند و مدتی نیز زندانی کردند. مرحوم فلسفی که با ایشان در زندان بوده گفته است: آیت الله اثنا عشری از غذای زندان میل نمی کرد تا اینکه از خانه غذای ساده ای آوردند و در زندان با اینکه فضا نسبتا وسیع بود خود را به زحمت انداخته و از جای کمی استفاده می کردند وقتی دلیل را پرسیدیم گفتند چون این مکان غصبی است ، می خواهم از حداقل مکان استفاده کنم. روحش شاد
منبع
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به پورتال انهار میباشد.
پورتال انهار

این وب سای بخشی از پورتال اینترنتی انهار میباشد. جهت استفاده از سایر امکانات این پورتال میتوانید از لینک های زیر استفاده نمائید:
انهار بانک احادیث انهار توضیح المسائل مراجع استفتائات مراجع رساله آموزشی مراجع درباره انهار زندگینامه تالیفات عربی تالیفات فارسی گالری تصاویر تماس با ما نماز بعثت محرم اعتکاف مولود کعبه ماه مبارک رمضان امام سجاد علیه السلام امام حسن علیه السلام حضرت علی اکبر علیه السلام میلاد امام حسین علیه السلام میلاد حضرت مهدی علیه السلام حضرت ابالفضل العباس علیه السلام ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها پاسخ به احکام شرعی مشاوره از طریق اینترنت استخاره از طریق اینترنت تماس با ما قرآن (متن، ترجمه،فضیلت، تلاوت) مفاتیح الجنان کتابخانه الکترونیکی گنجینه صوتی پیوندها طراحی سایت هاستینگ ایران، ویندوز و لینوکس