احکام >
طهارت و نجاسات:
حکم جوشیدن سرکه، کشمش، انگور یا غوره (مرجع تقلید آیةالله سیستانی)
سوال با سلام.من ئر بعضی از غذاها از غوره(نه آب غوره) استفاده میکنم.اما شنیدم جوشیدن غوره باعث حرام و نجس شدن غذا میشود آیا حقیقت دارد یا فقط شامل انگور میشود؟
مرجع تقلید: حضرت آیت الله العظمی سیستانی(مدظله)
جواب به طور کلی جوشیدن سرکه، غوره و کشمش اشکالی ندارند، ولی انگور اگر جوشیده شود نجس می شود و باید دو سوم آن تبخیر شود تا پاک شود. یاحقّ.
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به پورتال انهار میباشد.
پورتال انهار