نجاست عرق جنب از حرام - طهارت و نجاسات

استفتائات رساله نوین احکام برگزیده

العروه الوثقی وسیلة النجاة منهاج الصالحین تحریر الوسیلة آراء المراجع

احکام > طهارت و نجاسات:

نجاست عرق جنب از حرام

سوال گفته شده عرق جنب از حرام نجس نیست اما بدن یا لباسی که به آن الوده است نماز خوانده نشود. آیا لوازم و اشیایی که به عرق جنب از حرام آلوده اند مانند دستگیره در ، لوازم آرایش ،کتاب و چیزهایی که روزمره با آن در ارتباطیم و عرق جنب از حرا گرفته اند در اثر برخورد دست شخص جنب از این طریق موجب انتقال آن می شوند؟ یعنی در اثر برخورد دست یا لباس مرطوب پاک به لوازمی که عرق جنب از حرام دارند نیز اشکالی در لباس نمازگزار ایجاد می کند؟
مرجع تقلید: حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی(مدظله)
 
جواب انتقال عرق جنب از حرام، موجب نجاست جایی و چیزی نمیشود. یاحقّ.
می دانم که اصلا نجس نیست اما ذکر شده نماز خواندن با بدن یا لباسی که به آن الوده شده صحیح نیست. پس اگر انتقال بیابد مثلا مداد ابرو به عرق پیش از غسل آغشته شده اگر پس از غسل از آن استفاده کرد یا با دست خیسی که وضو داریم به آن دست بزنیم می توان نماز خواند؟
اگر مطمئن هستید که نجاست عرق جنب از حرام بوسیله مثلا مداد به ابرو و یا سایر جاهای بدن رسیده است بنابراحتیاط نماز با آن جایز نیست. ولی میتوانید در این مسئه به فتوای آیة الله سیستانی عمل بکنید و با چنین حالتی نماز بخوانید. یاحق
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به پورتال انهار میباشد.
پورتال انهار

این وب سای بخشی از پورتال اینترنتی انهار میباشد. جهت استفاده از سایر امکانات این پورتال میتوانید از لینک های زیر استفاده نمائید:
انهار بانک احادیث انهار توضیح المسائل مراجع استفتائات مراجع رساله آموزشی مراجع درباره انهار زندگینامه تالیفات عربی تالیفات فارسی گالری تصاویر تماس با ما نماز بعثت محرم اعتکاف مولود کعبه ماه مبارک رمضان امام سجاد علیه السلام امام حسن علیه السلام حضرت علی اکبر علیه السلام میلاد امام حسین علیه السلام میلاد حضرت مهدی علیه السلام حضرت ابالفضل العباس علیه السلام ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها پاسخ به احکام شرعی مشاوره از طریق اینترنت استخاره از طریق اینترنت تماس با ما قرآن (متن، ترجمه،فضیلت، تلاوت) مفاتیح الجنان کتابخانه الکترونیکی گنجینه صوتی پیوندها طراحی سایت هاستینگ ایران، ویندوز و لینوکس