نکاتی در مورد ثلثان شدن (2) - ثلثان شدن

استفتائات رساله نوین احکام برگزیده

العروه الوثقی وسیلة النجاة منهاج الصالحین تحریر الوسیلة آراء المراجع

احکام > ثلثان شدن:

نکاتی در مورد ثلثان شدن (2)


1-  گلپايگاني، صافي: اگر بخواهند در چند ديگ شيره بپزند، بايد كفگيري را كه در ديگ جوش آمده زده اند در ديگي كه جوش نيامده نزنند و اگر همه جوش آمده باشد، بايد كفگير ديگي را كه ثلثان نشده، در ديگي كه ثلثان شده نزنند و اين حكم بنا برقول به نجاست عصير است به جوش آمدن، ولي [در مسأله 113] گذشت كه نجس نمي شود.

شبیری زنجانی : اگر بخواهند در چند ديگ شيره بپزند، بايد كفگيري را كه در ديگ جوش آمده و ثلثان نشده زده اند در ديگي كه جوش نيامده يا اگر جوش آمده ثلثان شده نزنند.

2-  گلپايگاني، خوئي، تبريزي، سيستاني، صافي: اگر جوش بيايد خوردن آن حرام است .

مکارم شیرازی : اگر با آتش بجوشد، حرام نمي شود.

 سبحاني: اگر جوش بيايد، نه حرام است و نه نجس.

شبیری زنجانی ، نوري: اگر جوش بيايد نجس نمي شود (شبیری زنجانی : و حرام هم نيست).

بهجت: اگر جوش بيايد نجس نمي شود و نيز اگر شك در جوشيدن آب انگور داشته باشيم، پاك و خوردن آن حلال است اما اگر يقين به جوشيدن آب انگور پيداشد، بايد يقين به كم شدن دو سوم آن يا سركه شدن آن پيدا كنم تا پاك و حلال شود.

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به پورتال انهار میباشد.
پورتال انهار

این وب سای بخشی از پورتال اینترنتی انهار میباشد. جهت استفاده از سایر امکانات این پورتال میتوانید از لینک های زیر استفاده نمائید:
انهار بانک احادیث انهار توضیح المسائل مراجع استفتائات مراجع رساله آموزشی مراجع درباره انهار زندگینامه تالیفات عربی تالیفات فارسی گالری تصاویر تماس با ما نماز بعثت محرم اعتکاف مولود کعبه ماه مبارک رمضان امام سجاد علیه السلام امام حسن علیه السلام حضرت علی اکبر علیه السلام میلاد امام حسین علیه السلام میلاد حضرت مهدی علیه السلام حضرت ابالفضل العباس علیه السلام ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها پاسخ به احکام شرعی مشاوره از طریق اینترنت استخاره از طریق اینترنت تماس با ما قرآن (متن، ترجمه،فضیلت، تلاوت) مفاتیح الجنان کتابخانه الکترونیکی گنجینه صوتی پیوندها طراحی سایت هاستینگ ایران، ویندوز و لینوکس